De Raad zoekt een nieuwe griffier

Kom ons kleine, enthousiaste team versterken!

Wie zoeken we?

De griffier staat aan het hoofd van de diensten van de Raad. Je speelt een veelzijdige, boeiende rol binnen onze organisatie. Je bent een gepassioneerde verbindingspersoon en beschikt over een brede algemene bagage. Je hebt ook voeling met de Nederlandstalige organisaties en de grootstedelijke dynamiek van Brussel.

Het volledige profiel kan je raadplegen via deze link

Wat bieden we jou?

Met deze voltijdse mandaatfunctie van 6 jaar kom je als griffier terecht in een kleinschalige overheidsorganisatie. De kantoren bevinden zich in prachtig gerenoveerde gebouwen, in een aangename buurt en op wandelafstand van diverse metro-, bus- en treinstations.

Je ontvangt een wedde die in overeenstemming is met je niveau (weddeschaal A6/1 – directeur-generaal), een aantrekkelijke vakantieregeling, maaltijdcheques, een tussenkomst voor je woon-werkverkeer en een hospitalisatieverzekering.

Wil je solliciteren?

We verwachten je uitgebreide kandidatuur uiterlijk op 2 juni 2024. Solliciteren doe je via de website van Hudson. Klik daarvoor op deze link. Je voegt hierbij:

  • Een motivatiebrief en cv.
  • Een kopie van het vereiste diploma of EVC-attest.

 

De Raad geeft iedereen gelijke kansen. Jouw talent is belangrijker dan je gender, afkomst, levensfilosofie, leeftijd, seksuele voorkeur of beperking.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.